Deputeti i LDK-së tregon nëse do ta votojë Qeverinë Hoti, befason me përgjigjen

Deputeti i LDK-së, Fatmir Rexhepi i cili kishte votuar kundër rrëzimit të Qeverisë Kurti ka treguar nëse do të votojë qeverinë e re.

“Kam obligim kushetuese me shku në parlament, të shohim se si po shkojnë diskutime, do të shohim cila është zgjidhja e mirë, unë po shkoj në parlament dhe të shohim si po zhvillohet.

Punë e votimi është çështje, por ne si deputet ne kemi nevojë me shku në parlament dhe unë do t’i përgjigjem parlamentit”, ka thënë ai gjatë një debate në Tv Dukagjini.

SHPËRNDAJE