Deputeti i Listës Serbe e thotë publikisht: Kjo është vota ime për demarkacionin!

Deputeti i Listës Serbe, Slobodan Petroviq, ka folur për Klan Kosova para fillimit të seancës parlamentare ku në rend të ditës është vota për demarkacionin me Malin e Zi.

Petroviq ka thënë se ai personalisht e ka ndërmend të votojë pro marrëveshjes për Demarkacionin.

“Do ta votojë marrëveshjen e kufirit mes Kosovës e Malit të Zi”, ka pohuar Peroviq. (Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

“Kështu do të ndodh edhe ikja nga izolimi, pasi në Evropë Kosova ka mbetur si një gropë e zezë për shkak të pamundësisë së lëvizjes së lirë”.

Petroviq nuk ka mundur të tregojë nëse njëjtë si ai do të votojnë edhe deputetët e tjerë të Listës Serbe.

“Nuk e di si do të votojë Lista Serbë por është në interes të të gjithëve që të votojnë për. Është edhe një lloj presioni pozitivi i bashkësisë ndërkombëtare për votimin e Demarkacionit”.

SHPËRNDAJE