Deputetja serbe që mori vëmendjen në seancën e sotme (Foto)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Deputetja që tërheq gjithmonë vëmendjen në Kuvendin e Kosovës, me pamjen e saj seksi, është boshnjakja Duda Balje.

Mirëpo, në seancën e sotme ishte një kolege e saj e cila ia mori ‘anën’.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Bëhet fjalë për Jelena Bontiq, deputetja e cila i takoni grupit parlamentar të Listës Srpska.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE