Dështoi ta vrasë veten në vetaksident, ky i çmendur bën të paimagjinueshmen

Një person në Shën Petërsburg kishte vendosur domosdoshmërisht që më 29 maj të këtij viti t’i jepte fund jetës së tij.

Ai ndonëse një herë u vetaksidentua, nuk pësoi as edhe një gërvishtje, duke dështuar të arrijë qëllimin, transmeton Indeksonline.

Pas kësaj, ai doli nga vetura dhe me nxitim kërceu nga një urë e lartë duke përfunduar i vdekur.

Një shofer me kamion doli menjëherë për të parë çka ndodhi me të, por tanimë ishte vonë, sepse i ndjeri kishte vdekur.

Departamenti i krimeve të rënda tani po heton nëse burri ishte i matur për të marrë një vendim të tillë.

SHPËRNDAJE