Dikush i prek të pasmet, e dikush tjetër i han shuplakat

Kjo kamerë e fshehtë do t’jua ndreq ditën.

Në një kamerë të fshehtë gazmore, një vajze i kapin të pasmet.

Dhe shuplakat fatkeqësisht nuk i merr ai që bën gjestin, por ai që është më pranë vajzës, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni:

SHPËRNDAJE