Ditë të nxehta, pijet për të shuar etjen dhe për linjat e trupit

Sigurisht që me të nxehtin duhet të pish më shumë lëngje. Ekuacioni është matematikë dhe duhet respektuar në mënyrë rigoroze.

Por jo të gjitha pijet janë njësoj. Për etjen e verës duhet të zgjedhësh.

Uji është përbërësi kryesor që është gjithmonë i nevojshëm për trupin tonë, por dhe që përmban pak kalori.

Përpiquni që çajin apo lëngjet e frutave ti përgatisni vetë në shtëpi, pasi ata industriale janë shumë të ëmbëlsuar.

Shihni galerinë e fotove për më tepër.

SHPËRNDAJE