Djemtë i ngacmojnë vajzat, por njëri e pëson keq !

Në një video të publikuar në internet shihen tre djem duke i ngacmuar tri vajza.

Por siç duket, ata, siç mund të mos e mund të paramendonim edhe ne, ata janë ballafaquar me diçka të papritur.

Derisa po i kapnin për flokë tri vajzat, njëra nga to tregohet më pak e durueshme.

Dhe për çfarë bëhet fjalë, shihni videon më poshtë:

SHPËRNDAJE