“Do më blesh telefon? Kam fiksim ta vë te maja e …”, djali shqyen sytë me vajzën në Insta

Nuk janë të pakta rastet kur vajzat e reja kërkojnë para apo dhurata luksi, kundrejt shërbimeve seksuale.

Në Tiranë, aty ku është edhe numri më i madh i studenteve të ardhura nga rrethet, ky “fenomen” dëgjohet shumë shpesh.

Megjithatë format dhe mënyrat se si vajzat vetëofrohen, i bën edhe meshkujt shpesh të habiten.

Një rast i tillë ka ndodhur edhe me një djalë i cili nuk jeton në Shqipëri, por ka hyrë në një bisedë Instagrami me një vajzë që jeton në Tiranë.

Djali e pyet nëse mund të pinë një kafe kur të kthehet në vend, mirëpo përgjigjja e vajzës e surprizon.

Ajo kërkon t’i blejë një telefon duke qenë se duket si “çun me lek”.

Por djali shkon më tej duke i kërkuar të sjellë edhe tre shoqe të tjera me vete.

Në një moment vajza i thotë:

“Marr tre fshesa me korent, jo shoqe. Unë kam fiksim ta vej një viz te maja e k*rit dhe ta thith me p*dh.”

SHPËRNDAJE