Do qeshni me lotë se çfarë shkruan në biografinë e ministres së Integrimeve (Foto)

Ka vetëm disa muaj që Mimoza Ahmetaj, është emruar Ministre e Integrimeve Evropiane.

Në faqen zyrtare të Ministrisë të cilën ajo drejton, është publikuar edhe biografia e pasur e saj.Aty thuhet se Ministrja Ahmetaj, ka shërbyer në disa vende duke përfaqësuar Kosovën si Ambasadore.

Por ajo që ka lën përtshtypje më shumë, është pjesa ku Ministrja ka prezentuar familjën e saj, shkruan Magazina.al.

Për tu dukur sa më evropiane, Ahmetaj në fund të biografisë ku prezenton familën ka shkruar edhe këtë “Aktualisht jeton në Prishtinë me burrin e saj, tre fëmijët dhe qenin e saj të cilin e admiron shumë”, një prezentim ky që nuk shihet shpesh në biografitë e zyrtarëve. (http://www.mei-ks.net/sq/ministrja)

SHPËRNDAJE