Do shkriheni së qeshuri me këtë humor (Video)

Janë disa të rinjë të cilët vite më parë kishin bërë një video në të cilën shihet ata duke bërë një gjë të pazakontë dhe që ka të bëjë me rrugën dhe veturat.

Janë këta djelmosha të cilët luajnë pjesë të lojës së njohur dikur që njihej edhe si urat, gjë kjo e cila bënë që edhe veturat të ndalojnë.

Për më shumë shihni videon :