Do të qeshni me lot se si ky kamerier e shërben çajin në Prizren

Në Facebook po qarkullon një video mjaft interesante ku shihet një kamerier duke e shërbyer çajin në një formë të pazakontë.

Në një nga netët pranverore prizrenase në një nga çajtoret e qytetit të lashtë, kamerier shihet duke ardhur në drejtim të myshterinjve me një tabak.

————————————————————————————–
Kjo ishte përplasja ‘historike’ mes Hashim Thaçit dhe Albin Kurtit:

————————————————————————————–

Për një moment, ai e rrotullon tabakun për 180 shkallë, dhe për befasi, çaji duke të mos jetë derdhur fare.

————————————————————————————–
Shikoni si vallëzon çuditshëm Mimoza Kusari në Amerikë
————————————————————————————–

SHPËRNDAJE