Drejtori i Postës dhe Ramiz Lladrovci në oda flasin me qytetarëve për punësime (Video)

“Na jena të mramtë që rrejna”, ishte përgjigja e Ramiz Lladrovcit për banorët e fshatit Fushticë e Epërme të Drenasit, pasi ata e akuzuan kryetarin e Drenasit dhe drejtorin e Postës, Sejdi Hoxha, se nuk po i punësojnë të afërmit e tyre.

Teksa ishin prezentë në një takim me banorë të fshatit Fushticë e Epërme në Drenas, në kuadër të zgjedhjeve për një nëndegë të PDK-së në këtë komunë, kryetari Ramiz Lladrovci dhe drejtori i Postës, Sejdi Hoxha, janë përballur me akuza nga banorët e fshatit për punësime.

Ata kanë akuzuar Lladrovcin dhe Sejdiun se i kanë punësuar vetëm “dy-tre njerëz të fshatit” në institucione e ndërmarrje publike.

“Na veç dy a tre i kemi. Kqyre, [djali] shkollën e ka të kryme. Pse ju i merrni ata të vet, nuk e merr këta”, i ka thënë një qytetar, Lladrovcit dhe Hoxhës.

Por, Lladrovci i ka thënë se “na jemi të mramtë që rrejna”.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE