Drejtpërdrejt- Personalitetet e larta vendore e ndërkombëtare në ‘Ecjen për liri’

Në shënimin e 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë zhvillohet “Ecje për liri”, ecje e personaliteteve të larta ndërkombëtare dhe vendore nga hoteli “Swiss Diamond” deri te busti i Sekretares Albright.

Në orën 14:35 sipas agjendës është paraparë të bëhet përurimi i bustit të sekretares Albright.

SHPËRNDAJE