Drejtpërdrejtë nga ceremonia zyrtare për Ditën e Çlirimit- Pjesëmarrës, zyrtarë të lartë të vendeve botërore

Kosovë po shënohet 20-vjetori i hyrjes së trupave të NATO-s, me ç’rast po marrin pjesë ish-presidenti i SHBA-së, Bill Clinton, ish-sekretarja Madeleine Albright dhe shumë personalitete tjera vendore e ndërkombëtare.

Me këtë rast, në sheshin “Skënderbeu” do të mbahet tubimi qendror i shënimit të 20-vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë.

Për më shumë ndiqeni live videon.

SHPËRNDAJE