Dy femra në rajonin e Prishtinës arrestohen për prostitucion, u gjenden para e telefona

Policia e Kosovës ka arrestuar dy femra të dyshuara për marrje me prostitucion.

Sipas policisë atyre u janë konfiskuar dy telefona dhe 300 euro para të gatshme.

Të njëjtat me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

“Çagllavicë, Prishtinë 25.02.2021 – 21:50. Janë arrestuar dy femra kosovare nën dyshimin se të njëjtat kanë kryer veprën e lartcekur, si prova materiale janë konfiskuar dy telefona mobil dhe 300 euro para të gatshme. Me konsultim të prokurorit të dyshuarat janë dërguar në mbajtje”, ka njoftuar policia.