Dy raste me koronavirus në qytetin e Prishtinës jetojnë në lagjen Tokbashqe

Dy raste të konfirmuara me koronavirus në komunën e Prishtinës jane banore të lagjes Tokbashqe.

Lajmin për Express e ka konfirmuar Era Pireva nga IKSHP. “Po mund t’ju konfirmoj se janë banore të lagjes Tokbashqe”.

Dy femra, njëra 29 dhe tjetra 50 vjecare janë diagnostikuar me Covid-19 më datën 21 mars në komunën e Prishtinës, konkretisht nga lagjja Tokbashqe. Ato janë kontakte të rastit të Janjevës.

SHPËRNDAJE