Dy të rinjë rrahin një person në mes të Prishtinës

Dy të rinj e kanë sulmuar fizikisht një person në një park afër rrethit të “Flamurit” në Prishtinë.

Në pamjet filmike shihen këta të rinj teksa e grushtojnë dhe shqelmojnë një person tjetër.

Nuk dihen akoma arsyet se pse ka ndodhur ky rast.

Në lidhje me rastin ndërkaq nuk është deklaruar Policia e Kosovës.

SHPËRNDAJE