E dhimbshme: Demi i çmendur i vërsulet derisa kishte fëmijën në krahë

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Ky është momenti tronditës kur një burr i del një demi përpara me fëmijën në krah.

Kalimtarët shikojnë me mosbesim derisa burri me njërën dorë mban ‘pelerinën’ duke provokuar demin, kurse me tjetrën fëmijën

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Shihni videon e dhimbshme për këtë fëmijë:

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE