E dhimbshme: Vëllezërit humbën jetën duke e ndihmuar njëri-tjetrin

Prokurori publik Vladimir Milloshovski ka dhënë detaje për tragjedinë në Çair.

“Bëhet fjalë për dy vëllezër. Njëri ka qenë duke gropuar dhe ka rrëshqitur dheu. Pastaj, vëllai i tij ka dashur që ta ndihmoj dhe dheu i ka zënë që të dy.

Ende nuk e dijmë saktë sa thellë ka qenë gropa që kanë qenë duke gropuar, por dijmë se nuk ka qenë shumë. Ka edhe një të lënduar për gjendjen e tij, ende nuk e dijmë”, ka deklaruar Milloshovski.

Trupat e viktimave janë dërguar për obduksion.

SHPËRNDAJE