E diela relaksusese, lopët kullotin në Aeroportin e Prishtinës

Fillimi i muajit nëntor ka marrë si mos më mirë.

Koha më diell ka bërë që qytetarë të shumtë të vendit të relaksohen në vende të ndryshme dhe të shijojnë këtë ditë vikendi.

Por, kjo e dielë po duket mjaftë argëtuese edhe për disa lopë, të cilat kanë dalur të kullotin në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës.

Në këto video të siguruar nga Indeksonline mund të shihni se si këto bagëti po ‘kënaqen’ me barin që ende nuk është tharë.

SHPËRNDAJE