E ‘fal’ namazin me bikini në plazh (Video)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Një video është duke bërë bujë nëpër rrjetet sociale, kjo për shkak se një grua ‘fal’ namaz e veshur në bikini në mes të plazhit.

Nuk dihet se ku është bërë kjo video, por aty shihet një vajzë e moshës së re, duke e kryer një rit fetar për myslimanë, e që është falja e namazit.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Sipas fesë islame, vajzat duhet t’i kenë të mbuluara të gjithë pjesët e trupit, e sidomos gjatë kryerjes së riteve fetare.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE