E frikshme: Sa shumë rrezikon punëtori kosovar

Ai ecën në lartësi në kranin shumëmetërsh dhe nuk ka masa mbrojtëse.

Në video shihet se si një punëtor rrezikon jetën pa pajisjet adekuate në kranin shumë metërsh. Ngjarja ka ndodhur në në një vend punishte në “Kodrën e Diellit” në Prishtinë.

Brenda shtatë muajsh shatë punëtore fizikë kanë humbur jetën në vendin e tyre të punës.

SHPËRNDAJE