E habitshme: Ky është vozitësi kosovar që ka gjoba të komunikacionit në vlerë mbi 16 mijë euro (Foto)

Tashmë të gjithë qytetarët e Kosovës të cilët janë vozitës të ndonjë automjeti mund të  shoshin se sa janë gjobat e tyre të komunikacionit.

Formulari në fjalë është ‘online’ duke dhënë të dhënat personale dhe duke marrë si rezultat të gjitha informacionet se kur jeni gjobitur, sa është shuma e gjobës dhe gjithçka tjetër

Por ajo çfarë ka publikuar dikush në rrjetet sociale është shumë interesante. Vetëm një person, inicialet e të cilit janë K.R,  ka arritur që të mbledhë gjoba të komunikacionit në vlerë 16 mijë e 450 euro dhe disa të tjera të dërguara në Gjykatë.

……………………………………………………………………………………………………………..
Serbët shajnë Granit Xhakën, përgjigja e tij do ta bëj krenar çdo shqiptar

……………………………………………………………………………………………………………..

Në një fotografi të siguruar nga Indeksonline, kuptohet se të gjitha këto gjoba personi në fjalë i ka për vetëm dy vite, që nga nëntori i vitit 2016.

SHPËRNDAJE