E jashtëzakonshme: Jetimët e Ballkanit bën me banesë familjen katolike

Shoqata Bamirëse Humanitare “Jetimët e Ballkanit” kanë bërë me banes të një familje nga Gjakova.

Falë drejtorit të kësaj shoqate Halil Kastratit, donatorëve dhe bamirësve sot u bë me shtëpi të re familja e Marijan Bibajt, shkruan Gazeta NewBorn.

SHPËRNDAJE