E la vajzën ta shtyp butonin e dyerve elektrike të garazhit, ato “ia marrin me vete” dyvjeçaren

Një nënë kur nuk kishte besuar se dyert elektrike të garazhit do “t’ia marrin me vete” vajzën e vogël, nga e cila i hoqi sytë vetëm për pesë sekonda.

Videoja e publikuar në poshtë shfaq momentin kur Erica Dilley, e lejon vajzën e saj Alice të shtyp butonin për të hapur dyert elektrike të garazhit në Frisco të Teksasit.

Dhe në momentin që ia ktheu shpinën 2-vjeçares që të kujdeset për fëmijën tjetër që e kishte në karrocë, dyert filluan të ngjiten lart së bashku me vajzën.

Por, për fat të mirë ajo nuk u lëndua ndërsa e ëma e saj mbeti e habitur kur e pa të bijën e varur në dyer.

SHPËRNDAJE