E lanë punën për pesë minuta, talentët kosovarë mahnisin me zërin e tyre

Janë punëtor por kanë edhe një talent tjetër i cili po mahnitë të gjithë ata që po e degjojnë.

Ata gjatë një pushimi pesëminutësh nga puna e tyre, kanë treguar një talent që ka habitur shumë njerëz në rrjetet sociale, shkruan Magazina.al

Punëtorët në videon e publikuar në rrjetet sociale, janë të njohur si “Vëllezërit Plakiqi” nga Komorani i Drenasit, me zërin e tyre lirisht mund të thuhet se kompleksojnë gjysmën e këngëtarëve në estradë.

Për më shumë shihni dhe degjojeni zërin e tyre në videon më poshtë.

SHPËRNDAJE