E larguan nga modelizmi për shkak të “mbipeshës”, por sot iu përgjigjet kështu

Iskra Lawrence, është modelja e cila me çdo kush refuzon të përdor “photoshop” për të fshehur celulitin apo kofshet e gjera, pasi ajo ndihet e lumtur dhe e kënaqur me trupin e saj.

Kur ajo ishte 15 vjeçare, agjencia e modelizmit ku ajo shkonte, e larguan nga aty për shkak se “beli i saj ishte shumë i madh”, shkruan DailyMail.

Megjithatë, Iskra nuk u dorëzua, ajo luftoi shumë për çështjen e trupit të saj.

Rrjetet sociale e ndihmuan shumë duke ia shfaqur bukurinë që ajo ka, madje edhe për trupin në formë.

Ndërsa sot, ajo bënë foto sesione dhe është e famshme si modele për një masë më të madhe.

Kështu ajo edhe i vërtetoi agjencisë së saj të vjetër që ishte gabim.

Ajo sot bënë sfilatë në një ndër agjencitë më të njohura në botë “New York Fashion Week”.

Ndër të tjera ajo ka thënë: “Ndihem me vetëbesim dhe e shkëlqyeshme”.

SHPËRNDAJE