E mashtroi fustani aktoren e bukur angleze, ia nxorri të pasmet e mëdha

Aktoret po bëjnë gara se cila po duket më bukur e cila po vesh fustane më të shtrenjta.

Aktorja angleze, Kimberley Garner, ka tërhequr vëmendje të madhe në premierën e filmit të ri “Charlie’s Angels”, në Londër.

Tridhjetëvjeçarja është shfaqur me një fustan të zi dhe mjaft të tejdukshëm, teksa të gjithë sytë janë kthyer nga ajo.

Veshja që kishte zgjedhur bile e ka tradhtuar jo pak Garnerin, duke ia ekspozuar sidomos prapanicën me tanga.

Madje, për shkak të fustanit të tejdukshëm, asaj i shiheshin edhe brekët – por anglezja seksi as që mërzitej.