E njihni deputetin e Kuvendit të Kosovës?

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje është kthyer në kohë me këtë imazh që ka publikuar.

Ai e publikoi në profilet e tij zyrtare fotografinë kur ka qenë më i ri dhe ka qenë më ndryshe në pamje.

Mefail Bajqinovci, ishte ai i cili postoi këtë foto të tij shkrepur vite më parë. Me stilin ndryshe se që duket sot ai edhe paska ndryshuar.

Ndryshe, Bajqinovci ka qenë gazetar në Kohavision për vite por ka ateruar në politikë duke u bërë pjesë e LVV që tashmë është edhe deputet.

SHPËRNDAJE