E papritshme: Motrave Mustafa iu zbulohet kjo gjë që askush nuk e kishte ditur

E papritshme: Motrave Mustafa iu zbulohet kjo gjë që askush nuk e kishte ditur, i publikohen fotot

Sahide dhe Safete Mustafa, opinioni i gjerë publik i njeh si Motrat Mustafa, të cilat u bën pjesë e skenës muzikore prej shumë vitesh dhe i qëndruan përherë besnike zhanrit të tyre muzikor.

Kudo e në çdo paraqitje, patëm rastin t’i shohim bashkë si të pandashme, gjë që e kanë deklaruar edhe vetë ato, shkruan Kosovarja.(Kliko më poshtë ⬇⬇⬇)

Projektet muzikore, përherë u vlerësuan nga audienca e cila zgjodhi të argëtohet më këngët e tyre, dëgjueshmëria e të cilave nuk rresht për një kohë të gjatë.

Si pjesë e ahengjeve të ndryshme familjare, Motrat Mustafa, natyrisht se kanë të nevojshëm një menaxher personal, njësoj siç ngjan edhe me të gjithë këngëtarët e tjerë të estradës.

Ndonëse, këtë nuk e keni ditur, por për menaxher të tyre, artistet e njohura kanë zgjedhur bashkëshortët, të cilët nuk rastisni t’i shihni shpesh bashkë, por që janë gjithmonë si shtylla kryesore e suksesit të tyre.

Më poshtë ju sjellim një imazh të Sahides e Safetes sëbashku me bashkëshortët, që në njërën anë shfaq mbështetjen e plotqë që gëzojnë prej tyre, por edhe se u shkon aq përshtati kur shfaqen sëbashku publikisht.

Pra, përveç se janë baxhanak, bashkëshortët e këngëtareve gëzojnë edhe një raport të jashtëzakonshëm, diçka që e argumentojnë edhe paraqitjet e tyre të përbashkëta.

SHPËRNDAJE