E puthi një femër tjetër pranë të dashurës së tij, por e pësoi keq

Kjo është padyshim videoja më qesharake e vitit.

Kamera e puthjes, një lojë sociale që ndodh nëpër stadiume të ngjarjeve sportive në SHBA dhe Kanada, futi në sherr një burrë.

Burri u mahnit kur kamera e puthjes erdhi për të, duke e shfaqur në ekranin e madh të stadiumit atë dhe një femër të huaj afër tij – në vend të së dashurës së tij që ndodhej në anën tjetër.

Duke i treguar me gisht nga ekrani femrës pranë se ishin ata dy që do duhet të putheshin, ai e kapi dhe e puthi atë pa e pyetur dy herë, transmeton Gazeta Express.

Ajo u nervozua fort dhe i ra shuplakë atij, ndryshe nga e dashura e tij e cila nuk u nervozua fare dhe qëndroi e qetë – eh madje qeshi me të kur ajo u nervozua.

SHPËRNDAJE