6 C
Mitrovice, XK
4 April, 2020

E rrallë: Kosovari shpikë mjetin për çarjen e drunjëve të dimrit

E rrallë: Kosovari shpikë mjetin për çarjen e drunjëve të dimrit

Tani kur po i afrohemi vjeshtës secila familje interesohet për sigurimin e lëndës për djegije, sidomos ato familje që jetojnë në vende rurale.

Gjithmonë kemi tentuar të bëjmë veprime dhe gjëra që do ti prenin drunjtë por pa u lodhur edhe shumë. E një kosovar ka bërë një shpikje gjeniale.

Ai ka punuar një makinë prej metali për ti qarë drunjtë, transmeton Gazeta NewBorn.

Për ta shikuar videon klikoni më poshtë

SHPËRNDAJE