E tmerrshme çfarë ndodhi sot në Gjakovë, ‘zhduket’ gjithçka…

Me ndotje të ambientit nuk përballen vetëm qytetarët e Prishtinës.

Situatë e përafërt është edhe në qytete tjera të Kosovës.

Një lexues i Indeksonline ka dërguar foto nga ndotja që bëhet në qendër të Gjakovës. (Kliko mbi link dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵)

Sipas tij, bizneset po ndezin në mënyrë të pakontrolluar ngrohjet dhe si pasojë e gjithë qendra mbushet me tym.

SHPËRNDAJE