E tmerrshme çka i bëjnë kufjet veshit tuaj

Për çdo njeri që e do muzikën, natyrisht se kufjet janë pjesë e rëndësishme e jetës së tyre.

Megjithatë, rrallë herë njerëzit mendojnë se kufjet mbulohen nga një sipërfaqe me të cilën ne vihemi në kontakt gjithmonë.

Në këtë sipërfaqe rriten bakteriet të cilat janë unike, dhe ndarja me miqtë i shton shumë ato, shkruan BS, transmeton lajmi.net

Pra, fillimisht duhet të sigurohemi që kufjet të jenë të pastërta ose t’i pastrojmë ato me pambuk ose me llak dezinfektues.

Shëndeti juaj vihet në rrezik gjithnjë në rast se nuk i pastroni kufjet para se t’i vendosni në vesh.

SHPËRNDAJE