E urrenit në serial, por Koronado ka një grua shumë të bukur

Të gjithë ata që e kanë shikuar telenovelën e famshme meksikane ‘Por ti’, nuk mund t’iu shpëtojë nga memoria personazhi i frikshëm i Koronados.

Luis Felipe Tovar është emër i famshëm në gjithë publikun meksikan. Ai përveç telenovelave ka luajtur edhe filma të ndryshëm nga më të famshmit në Meksikë.

Për profesionalizmin e tij ka marrë edhe çmime, “Ariel Award for Best Actor in a Minor Role” ishte një çmim i priveligjuar për aktorin.

Por, Luis Felipe në publikun shqiptar është ngulitur si një figurë mjaftë negative dhe e frikshme. Ky publiku nuk është mësuar të shoh edhe anën tjetër të aktorit, atë se si duket jashtë rolit të ‘Koronados’.

Ai është mashkulli më me fat në kinematografinë meksikane, i cili ka në krahë një ndër femrat më të bukura të vendit të tij.

SHPËRNDAJE