E vajmedetshme: Vodhi 80 topa nga FFK-ja dhe i vendosi në shitje online

Federata Kosovare e Futbollit u bë cak i hajnave.

Aty u morën 80 topa nga kontigjenti i blerë rishtas, të cilët hajni ia dha dikujt tjetër që t’i shesë online.

Por e gjitha u kthye në pikën zero, meqë topat u gjetën dhe iu kthyen Federatës, njofton Klan Kosova.

Veçse një zyrtar i lartë i kësaj të fundit nuk e dha asnjë detaj, madje e mohoi rastin, pavarësisht se i njëjti e kishte paraqitur rastin në polici.

SHPËRNDAJE