E zhveshur, kështu argëtohet në fundjavë Geta Beqa

Geta Beqa, fituesja e çmimeve të shumta sa i përket fituesit dhe fizikut të saj, e cila me plot meritë i ka arritur ato.

Ajo përveç arritjeve të mëdha nëpër botë, po zhvillon veprimtarinë edhe në vendin tonë, duke u kujdesur për shëndetin fizik e shumë personave që e kërkojnë atë.

Shpesh herë, Geta publikon fotografi në Instagram, e cila nuk heziton ti tregojë linjat e saj që janë për çdo lakmi.

Por kësaj here, ajo vjen më eksplicite se asnjëherë. Duke ushtruar dhe me një buzëqeshje Geta uron të gjithë ndjekësit e saj për një vikend të mbarë.

Por ajo çfarë ka habitur është paraqitja e saj “topless”, e cila ka mbuluar me duar gjoksin e saj.

SHPËRNDAJE