Edhe kjo ndodhi në QKUK, mjerim!

Përveç mungesës së medikamenteve mjekësore, pacientët të cilët kërkojnë kurim në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës ballafaqohen edhe me mungesë të shtretërve, jorganëve e pajisjeve të tjera të cilat janë të domosdoshme për pacientin gjatë qëndrimit në QKUK

Kështu, për t’i plotësuar këto mungesa, pacientët detyrohen që vetë t’i sjellin nga shtëpitë e tyre batanijet.

Expresss ju sjell pamje të pacientëve që sot i kishin sjellë batanijet nga shtëpia. (Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë)

SHPËRNDAJE