Edon Zhegrova përsëri në qendër të vëmendjes, por jo për futboll: Kështu ka ndryshuar “stilin”

Futbollisti i Kombëtares së Kosovës, Edon Zhegrova, ka ndryshuar stil përsëri. Ai ka ngjyrosur flokët dhe është bërë biond.

Futbollisti i Kombëtares së Kosovës, Edon Zhegrova, njihet shumë për “lifestyle’in” e tij.

Së fundi, Zhegrova përsëri është në qendër të vëmendjes, por kësaj radhe jo për futboll. Lojtari ka ndryshuar stilin e flokëve.

Ai përmes një fotografie ka treguar se është bërë biond. Ky ndryshim i futbollistit është i papritur.

Kosovari së fundmi u kritikua shumë për paraqitjet e tij në Kombëtaren e Kosovës.

Më poshtë keni fotografinë e tij.