Ekskluzive: Njësia e Krimeve Ekonomike e policisë me aksion të madh në Prishtinë

Policia e Kosovës momentalisht është duke zhvilluar një operacion në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë.

Burime të sigurta të Veriu.info bëjnë të ditur se Njësia e Krimeve Ekonomike është duke e zhvilliar aksionin.

Veriu.info mëson se ky aksion është në vazhdën luftës kundër korrupsionit dhe krimeve ekonomike./ VERIU.INFO