Ekskluzive: Votat e kandidatëve për deputetë të LDK-së në Vushtrri

Janë siguruar edhe votat e kandidatëve nga lista e LDK-së për deputetë në Vushtrri.

Sipas një dokumenti që ka siguruar VushtrriaOnline, më e votura del të jetë Vjosa Osmani, e përcjellur nga kandidatja nga Vushtrria, Rrezarta Krasniqi.

Më së shumti vota nga lista e kandidatëve në nivel vendi kanë Vjosa Osmani, Lumir Abdixhiku, dhe Kujtim Shala, e pa vota nuk ka mbetur as kandidati nga Mitrovica , Faton Peci.

Kandidatët nga Vushtrria kanë marrë poashtu një numër të konsiduerushëm votash, Rrezarta Krasniqi prinë 4245 vota, kurse Hysni Gërguri 3153 vota.