Emocionuese: Bekim Jashari zbulon se cilat ishin fjalët e fundit të Hamëz Jasharit përmes telefonit

Këtë javë n’ Kosovë show mysafir ishte Bekim Jashari Djali i Komandant Hamëz Jashari i rënë në betejën e lavdishme të Jasharëve

Bekimi që është edhe Kryetar i Komunës së Skenderajt tregon se kur edhe çka foli me babain e tij vetëm 5 ditë para rënies heroike te familjes Jashari.

Në telefon më tha që ishte i mërzitur për masakrën në Qirez e Likoshan. Ai nëpermjet telefonit më tha se kur të luftojmë ne do ta marrë vesh krejt bota…

“Ashtu edhe ndodhi”, shtoi Bekim Jashari i cili rrëfeu edhe për jetën e tyre ne fëmijëri dhe afërsinë me axhën Adem, pra komandantin legjendar te UÇK-së. /Express/

SHPËRNDAJE