Emocionuese, shikoni se si e kërcejnë kinezët ‘Vallen e Tropojës’

Kjo është ndër ato video që emocionon këdo që e shikon.

Është një valle shqiptare e kërcyer në Tajvan, ku siç duket kinezët kanë mësuar më së miri një nga traditat tona më të vyera.

Urojmë që këto tradita të tejçohen edhe te brazat e rinj në Shqipëri dhe kudo ku ka shqiptarë.

Shiko Videon:

SHPËRNDAJE