Ermal Fejzullahut i ndodh e papritura në Tiranë

Ermal Fejzullahu, është padyshim këngëtari më i dashur për publikun shqipfolës. Ka do që ai përformon ndezë atmosferën dhe bën fansat për vete

Ndoshta thjeshtësinë dhe lirshmërinë në skenë e ka të trashëguar nga babai i tij, Sabria që ende vazhdon të i kallë skenat me muzikën e tij.

E rrugës së tij të suksesshme është edhe Ermali i cili ka do që shkon lë gjurmë të pa shlyer dhe mbush sallat me adhurues të shumtë.

E një atmosferë madhështore ai e ka krijuar në një nga klubet në Tiranë. Shihni se çfarë bën publiku pas tij.

SHPËRNDAJE