Është çdo herë në qendër të vëmendjes me veprimet që bën.

Javë më parë në një nga klubet e Prishtinësm këngëtarja kishte postuar video në të cilat shfaqej duke shpërlarë duart me shampanjë, ndërsa me ironi kishte shkruar “S’paska ujë në Prishtinë”.

Ndërsa mbrëmë, ajo ka postuar video në të cilën e përsërit veprimin e vjetër duke shkruar “Spaska as Tirane uje”.

Veprimi i Fjollës me shampanjë dhe mbishkrimet ironike marrin kritika të mëdha nga fansat e saj.

SHPËRNDAJE