“ETC në Vushtrri shet torte të mykura për Vit të Ri” (Video)

Shqetësimet e qytetarëve për mashtrime nga supermarketet po vazhdojnë çdo ditë, ku po publikohen video dhe foto të ndryshme me situatat që ata po përballen.

Një rast i tillë ka ndodhur edhe në Vushtrri, ku një qytetar është ankuar se torta e blerë në ETC ishte e mykur, raporton Veriu.info

Qytetari në këtë video tregon se ai i ka kërkuar punëtorëve të ETC-së që t’ia kthejnë tortën, por që ata nuk kanë pranuar.

Shikojeni tortën e mykur dhe apelin e qytetarit:

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE