EXIT POLL-I i Klan Kosovës: Peja shkon në balotazh

Sipas Exit Poll-it të Klan Kosovës, Peja shkon në balotazh.

Për këtë qytet do të përballen Gazmend Muhaxheri nga LDK dhe Fatmir Gashi nga AAK.