Facebook me probleme në gjithë Evropën

Sipas raportimeve, Facebook ka dalë jashtë funksionimit në Mbretërinë e Bashkuar dhe në disa vende të Europës përfshirë dhe Kosovën.

Ky problem konsiston në nxjerrjen jashtë llogarive të tyre përdoruesit.

Arsyeja e mosfunksionimit mbetet e ende e paditur, por 53% e përdoruesve kanë raportuar mbi këtë problem.

Skuadra e Facebook nuk ka komentuar ende mbi problemin, por një sugjerim i mundshëm është hapni në “Incognito mode” në Google Chrome.

SHPËRNDAJE