Fansat e bëjnë për ‘pesë pare’ gruan e Medës

Në dasmën e Gjikos dhe Elitës, në mesin e shumë të pranishmëve ‘vip-a’, ishin edhe Meda me gruan e tij Lulen.

Dyshja shkëlqenin pranë njëri-tjetrit por jo të gjithëve u ka pëlqyer veshja transparente e gruas së këngëtarit, shkruan lajmi.net

Pranë një fotografie të publikuar ajo ka marrë kritika të ashpra sa i përket asaj që ka zgjedhur ta vesh.

Por pavarësisht kësaj Meda dhe Lulja konsiderohen si njëri ndër çiftet simpatike të estradës. Se di janë njoftuar ata Meda pati treguar në një intervistë për ‘Mirage’ të cilën ua bashkangjisim më poshtë.

SHPËRNDAJE