Fëmija në foto sot është një nga aktorët më të pëlqyer

Fëmija në fotografi është njëri nga aktorët më të pëlqyer në Kosovë.

U bë i njohur te seriali, ‘Kafeneja Jonë‘, shkruan GazetaBlic.

Bëhet fjalë për Fatmir Spahiun apo siç njihet, Bufi. Në rrjetin socia; ‘Instagram‘, ka publikuar këtë imazh duke e kujtuar fëmijërinë e tij.

Aktori mori komente dhe pëlqime të shumta nga ndjekësit e tij.

SHPËRNDAJE